EDB4B870-01B7-44E5-AA27-890D345145CE Created with sketchtool.

Privacybeleid

1.1 Laatste updtae

Dit privacybeleid is voor het laatst bijgewerkt op 29 mei 2019.

2. Inleiding

Deze pagina informeert u over ons beleid betreffende het verzamelen, gebruiken en bekendmaken van persoonsgegevens bij het gebruik van onze diensten en welke keuzes u hebt in verband met deze gegevens.

Wij gebruiken uw gegevens voor het verlenen en verbeteren van onze diensten. Door gebruik te maken van deze diensten, stemt u in met het verzamelen en gebruiken van informatie overeenkomstig dit beleid. Tenzij anders vermeld in dit privacybeleid, heeft de gebruikte terminologie in dit privacybeleid dezelfde betekenis als in onze Algemene Voorwaarden, in te zien op www.aritco.com.

3. Beheerder

Deze pagina informeert u over ons beleid betreffende het verzamelen, gebruiken en bekendmaken van persoonsgegevens bij het gebruik van onze diensten en welke keuzes u hebt in verband met deze gegevens.
Wij gebruiken uw gegevens voor het verlenen en verbeteren van onze diensten. Door gebruik te maken van deze diensten, stemt u in met het verzamelen en gebruiken van informatie overeenkomstig dit beleid. Tenzij anders vermeld in dit privacybeleid, heeft de gebruikte terminologie in dit privacybeleid dezelfde betekenis als in onze Algemene Voorwaarden, in te zien op www.aritco.com.

3.1. Diensten

De dienst is de www.aritco.com website die wordt beheerd door Aritco Lift AB.

3.2. Databeheerder

Databeheerder betekent de natuurlijke of rechtspersoon die (alleen of samen met andere personen) bepaalt voor welke doeleinden en op welke wijze persoonsgegevens worden of moeten worden verwerkt.

In het kader van dit privacybeleid zijn wij een databeheerder van uw persoonsgegevens.

3.3. Gegevensverwerker (of dienstverlener)

Gegevensverwerker (of dienstverlener) betekent elke natuurlijke of rechtspersoon die de gegevens verwerkt namens de gegevensverwerker.

Wij kunnen gebruik maken van de diensten van verschillende dienstverleners om uw gegevens effectiever te verwerken.

4. Consumentenrechten

Uw rechten op het gebied van gegevensbescherming op grond van de algemene verordening inzake gegevensbescherming (AVG – GDPR).

Als u ingezetene bent van de Europese Economische Ruimte (EER), hebt u bepaalde rechten op het gebied van gegevensbescherming. Aritco Lift AB streeft ernaar redelijke stappen te ondernemen om u in staat te stellen uw persoonsgegevens te corrigeren, te wijzigen, te verwijderen of het gebruik ervan te beperken.

Als u wilt weten welke persoonsgegevens wij over u bewaren en als u wilt dat deze uit onze systemen worden verwijderd, neem dan contact met ons op.

  • Het recht om de informatie die wij over u hebben in te zien, bij te werken of te verwijderen. Wanneer dit mogelijk is, kunt u toegang krijgen tot uw persoonsgegevens, deze bijwerken of verzoeken om deze te verwijderen, direct binnen de sectie met uw accountinstellingen. Als u niet in staat bent dit zelf te doen, kunt u ons vragen om u te helpen.
  • Het recht op rectificatie. U hebt het recht om uw gegevens te laten corrigeren als deze onjuist of onvolledig zijn.
  • Het recht om bezwaar te maken. U hebt het recht om bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door ons.
  • Het recht op beperking. U hebt het recht om te verzoeken dat wij de verwerking van uw persoonsgegevens beperken.
  • Het recht op gegevensoverdraagbaarheid. U hebt het recht om een kopie te ontvangen van de informatie die wij over u hebben in een gestructureerd, machinaal leesbaar en algemeen gebruikt formaat.
  • Het recht om uw toestemming in te trekken. U hebt ook het recht om uw toestemming in te trekken op elk moment dat Aritco Lift AB op uw toestemming heeft vertrouwd om uw persoonsgegevens te verwerken.

Houd er rekening mee dat we u kunnen vragen om uw identiteit te verifiëren voordat we op dergelijke verzoeken reageren.

U hebt het recht een klacht in te dienen bij een instantie voor gegevensbescherming over het verzamelen en gebruiken van uw persoonsgegevens. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met uw lokale gegevensbeschermingsautoriteit in de Europese Economische Ruimte (EER).

5. Definities

5.1. Definities

5.1.1. Persoonsgegevens
Persoonsgegevens zijn gegevens over een levend individu dat aan de hand van deze gegevens kan worden geïdentificeerd (of aan de hand van gegevens en andere informatie die in ons bezit zijn of waarschijnlijk in ons bezit zullen komen).

5.1.2. Gebruiksgegevens

Gebruiksgegevens zijn gegevens die automatisch worden verzameld, hetzij door het gebruik van de dienst, hetzij door de infrastructuur van de dienst zelf (bijvoorbeeld hoe lang u een pagina bezoekt).

5.1.3. Cookies
CCookies zijn kleine tekstbestanden die worden bewaard op uw apparaat (pc of mobiel apparaat).

5.1.4. Gegevenssubject (of gebruiker)
Gegevenssubject is elk levend individu die gebruik maakt van onze dienst en het onderwerp is van de persoonsgegevens.

5.1.5. 5.1.5. Informatieverzameling en -gebruik
We verzamelen verschillende soorten informatie voor verschillende doeleinden om onze diensten aan u te leveren en te verbeteren.

5.2. Soorten verzamelde gegevens

5.2.1. Persoonsgegevens
Tijdens het gebruik van onze dienst kunnen wij u vragen ons bepaalde persoonlijk identificeerbare informatie te verstrekken die kan worden gebruikt om contact met u op te nemen of u te identificeren (“persoonsgegevens”). Persoonlijk identificeerbare informatie kan bestaan uit, maar is niet beperkt tot:

  • e-mailadres
  • voor- en achternaam
  • telefoonnummer
  • adres, regio, provincie, postcode, woonplaats
  • IP-adres
  • ontwerp van de lift

5.2.2. Gebruiksgegevens
We kunnen ook informatie verzamelen over de manier waarop de dienst wordt opgeroepen en gebruikt (“gebruiksgegevens”). Deze gebruiksgegevens kunnen informatie bevatten zoals het internetprotocoladres van uw pc (bijv. IP-adres), het type browser, de browserversie, de pagina’s van onze dienst die u bezoekt, de tijd en datum van uw bezoek, de tijd die u op die pagina’s hebt doorgebracht, unieke apparaatidentificaties en andere diagnostische gegevens.

5.2.3. Locatiegegevens
We kunnen informatie over uw locatie gebruiken en opslaan als u ons daarvoor toestemming geeft (“locatiegegevens”). Wij gebruiken deze gegevens om functies van onze dienst te leveren, om onze service te verbeteren en aan te passen.

U kunt de locatieservices op elk gewenst moment in- of uitschakelen wanneer u onze dienst gebruikt, via de instellingen van uw apparaat of browser.

6. Gegevensverkwerking

Aritco Lift AB gebruikt de verzamelde gegevens voor verschillende doeleinden:

  • om onze dienst te leveren en te onderhouden
  • om u in contact te brengen met onze partners
  • om u te informeren over wijzigingen in onze diensten
  • om u in staat te stellen deel te nemen aan interactieve functies van onze dienst wanneer u hiervoor kiest
  • om klantenondersteuning te bieden
  • om analyses of waardevolle informatie te verzamelen voor verbetering van onze dienst
  • om het gebruik van onze dienst te monitoren
  • om technische problemen op te sporen, te voorkomen en aan te pakken
  • Om u te voorzien van nieuws, speciale aanbiedingen en algemene informatie over andere goederen, diensten en evenementen die wij aanbieden en die vergelijkbaar zijn met reeds gekochte of waarover u vragen hebt gesteld, tenzij u ervoor hebt gekozen zulke informatie niet te ontvangen

CN

ARITCO CHINA, SHANGHAI

02-b A102-b Wending Living Style Plaza
No.258 Wending Road
Xuhui District, Shanghai
China

Phone: +86 53266736895
Email: info.china@aritco.com

CN

ARITCO CHINA, QINGDAO

503, Building No.7
Tianán Cyber Park No.88
Chunyang Road Qingdao, Shandong
China

Phone: +86 53266736895
Email: info.china@aritco.com

DE

ARITCO GERMANY

Aritco Deutschland GmbH
Stuttgarter Str.19
725 55 Metzingen
Germany

Phone: +49 7123 9597272
Email: info.germany@aritco.com

SE

ARITCO SWEDEN

Aritco Lift AB
Elektronikhöjden 14
175 43 Järfälla
Sweden

Phone: +46 8 120 401 00
Email: info@aritco.com

UK

ARITCO UK

Prince’s Cottage
8 Cheyne Walk
Northampton
NN1 5PT, United Kingdom

Phone: +44 1604 808809
Email: info.uk@aritco.com

TH

ARITCO THAILAND

467/2 Mahatun Plaza Rama 3, 5th Floor,
Rama3 Charoenrat Road, Bang Klo,
Bang Kho Leam, Bangkok 10120
Thailand

Phone: +662 291 3245
Email: info.thailand@aritco.com

ARITCO SOUTH EAST ASIA

35/5-7 Comet office building
Krung Thonburi road, Khlong Ton Sai
Khlong San, Bangkok 10600
Thailand

Phone: +662 291 3245
Email: info.thailand@aritco.com